Simon Talbot

Jeg elsker at stå på en scene og lave stand-up. Jeg underholder med historier fra min hverdag, til min opvækst som Jehovas Vidne, min stordrikkende irske far, min kone og meget andet – og jeg giver også tit min egen krøllede version af livet generelt.”

Stand up-komiker Simon Talbot er en af Danmarks helt store comedy-darlings, hvor han med sin entusiasme og sprudlende fortælleglæde gang på gang har leveret solid underholdning til danskerne, bl.a. med sine onemanshows ’Damp’ (2011), ’Talle Alene i Verden’ (2013) og ikke mindst det anmelderroste ’Mr. Copenhagen’ fra foråret 2016, som bl.a. høstede 5 stjerner i BT.

Talbot mestrer også at optræde på engelsk, hvilket afspejlede sig i hans fjerde comedyshow ’Make Denmark Great Again’, som var inspireret af hans oplevelser fra Los Angeles, hvor han boede i et års tid. Hans seneste og hidtil største oneman show “Optur” optrådte han for udsolgte sale over hele Danmark og solgte 50.000 billetter.

Igennem årene har vi fulgt Simon Talbot på standup-scenen og i TV2 ZULUs TV-satire, hvor han blandt andet har haft eget sketch show ’Simon Talbots Sketch Show’, deltaget i programmer som ’Comedy Fight Club’, ’Hvor Fanden er Herning’, “Stormester” og ageret vært på “En Stor Aften” og TV2’s store lørdagsshow ’Bingo Banko’.

Der er ingen tvivl om, at Talbot er et etableret navn med velfortjent succes på den danske comedyscene. Han har tre gange været nomineret i kategorien ‘Årets Komiker’ til ZULU Comedy Galla. At danskerne er vilde med Simon, afspejles også meget godt på hans Facebook-side, hvor han har rundet imponerende 200.000 følgere.