Simon Talbot

”Jeg elsker at stå på en scene og lave stand-up. Jeg underholder med historier fra min hverdag om alt fra computerspil og mine for korte akillessener, til min opvækst som Jehovas Vidne, min stordrikkende irske far, min kone og meget andet – og jeg giver også tit min egen krøllede version af livet generelt.”

Stand up-komiker Simon Talbot er en af Danmarks helt store comedy-darlings, hvor han med sin entusiasme og sprudlende fortælleglæde gang på gang har leveret solid underholdning til danskerne, bl.a. med sine onemanshows ’Damp’ (2011), ’Talle Alene i Verden’ (2013) og ikke mindst det anmelderroste ’Mr. Copenhagen’ fra foråret 2016, hvor han optrådte for udsolgte sale over hele landet og som bl.a. høstede 5 stjerner i BT. Talbot har senest været aktuel med hans fjerde comedyshow i rækken ’Make Denmark Great Again’, der solgte 50.000 billetter, og er inspireret af hans oplevelser fra Los Angeles, hvor han boede i et års tid.

Igennem årene har vi fulgt Simon Talbot på standup-scenen og i TV2 ZULUs TV-satire, hvor han blandt andet har haft eget sketch show ’Simon Talbots Sketch Show’, deltaget i programmer som ’Comedy Fight Club’, ’Hvor Fanden er Herning’ og som vært på TV2’s store lørdagsshow ’Bingo Banko’.

Der er ingen tvivl om, at Talbot er et etableret navn med velfortjent succes på den danske comedyscene. Han har tre gange været nomineret i kategorien ‘Årets Komiker’ til ZULU Comedy Galla, senest i 2019 for onemanshowet ‘Make Denmark Great Again’. At danskerne er vilde med Simon, afspejles også meget godt på hans Facebook-side, hvor han har rundet imponerende 200.000 følgere.