Simon Talbot - Work in progress

WORK IN PROGRESS TOUR 2019

Dato Sted

Simon Talbot tester nyt materiale på sin nye comedyturné: Work In Progress Tour 2019.

Støvet fra scenetæpperne fra Simon Talbots seneste turné ”Make Denmark Great Again” har kun lige lagt sig, inden publikum igen i foråret kan opleve nye dugfriske jokes fra Talbot. Undervejs på den forgangne turné har den succesfulde komiker nemlig arbejdet på nyt materiale og begiver sig nu ud på en intim turné for at teste det foran publikum.

På sin ”Work In Progress Tour 2019” giver Simon Talbot sig igen i kast med stand-up på engelsk og får hver aften selskab af en hemmelig special international guest. Materialet finpudses og rettes til løbende, men vil også i vanlig Talbot stil tilsættes en masse improviserede jokes på selve aftenen med hans karakteristiske energi og optrædestil.

Publikum kan med ”Work In Progress Tour 2019” se frem til en intim og anderledes tur ind i Simon Talbots joke-værksted, hvor nyt materiale afprøves og justeres, og hvor intet show på turnéen er ens. Så glæd dig til at opleve Simon Talbot på engelsk fra nye skarpe vinkler krydret med besøg af internationale gæster.